Perfect verpakken met een stretch hood machine

Bij het verpakken van pallets is het van groot belang dat dit goed gebeurt. De producten die op een pallet staan moeten nu eenmaal goed worden beschermd tegen de weersomstandigheden. Dit kan met behulp van een foliewikkelaar, maar beter is om hier een stretchhooder voor te gebruiken. Hiermee kunnen de producten zeer stabiel op de pallets komen te staan, zodat ze niet gaan schuiven. Met een van de stretch hooders van Willems Stretch Hooding weet u zeker dat aan alle voorwaarden wordt voldaan. Willems Stretch Hooding is een bedrijf met veel ervaring op dit gebied, dat een geheel eigen methode heeft ontwikkeld om het verpakken van een pallet zo veilig en effectief mogelijk te doen.

Stretch hooders of foliewikkelaars?

Met een machine van Willems Stretch Hooding weet u zeker dat al uw producten solide verpakt en vastgemaakt worden. Dankzij de innovatieve techniek die door onze machine wordt gebruikt is er minder verpakkingsmateriaal nodig, wat weer bespaart op de kosten. Zo is een stretch hooder een betere keuze dan een foliewikkelaar. Door de verticale rekkracht van onze machines is er minder folie nodig om een pallet toch dezelfde stabiliteit te geven. Daar komt bij dat onze machines bescherming bieden tegen vuil, vocht, beschadigingen en stof. Zo kan elke lading veilig worden getransporteerd of opgeslagen. Een van onze stretch hooders bestellen is heel eenvoudig. U weet dan zeker dat het verpakken van pallets een veel makkelijker en veiliger aangelegenheid wordt.

De voordelen van Willems Stretch Hooding

Op zoek naar foliewikkelaars? We raden u aan toch eerst eens onze stretch hooder te bekijken. Er kleeft een groot aantal voordelen aan het gebruik van onze producten. Ze helpt ons geavanceerde systeem u aan maximale stabiliteit. Daarnaast zorgt de waterdichte afdekhoes ervoor dat de elementen geen schijn van kans hebben, Elk van onze machines is geschikt voor meerdere verschillende folierollen. Ook is het scannen van labels een simpel klusje, aangezien de folie transparant is. Misschien wel het belangrijkste: onze machines zijn zeer betrouwbaar. Meer weten over de apparaten van Willems Stretch Hooding? Neem dan een kijkje op onze website, of neem gewoon een keer vrijblijvend contact met ons op!

  • Betrouwbaar, we doen wat we beloven
  • Kwaliteit, het leveren van degelijke machines
  • EfficiĆ«nt, de performance van onze machines
Demo aanvragen

Ook uw product kunnen we verpakken!

Test uw eigen pallets op onze demo stretchhood machine in onze showroom.
Demo aanvragen