Kwaliteitsbehoud met de hoesmachine

Zowel tijdens transport als tijdens opslag kunnen producten schade oplopen waardoor de kwaliteit achteruit gaat. Willems begrijpt als geen ander dat productkwaliteit zeer belangrijk is en heeft daarom de Willems stretch hooder ontwikkeld. Deze hoesmachine biedt door gebruik van rekfolie bescherming aan uw producten tegen krassen en oppervlaktebeschadiging. De folie wordt om de pallet of het product heengetrokken waardoor externe factoren geen kans meer krijgen uw producten te beschadigen.

Investeringen en verbeteringen

Door onze voortdurende investeringen in de stretch hood technologie en machine ontwikkeling zijn wij in staat het proces van de hoesmachines continu te verbeteren. Onze hoes machines leveren waterdichte verpakkingen, waardoor volledige bescherming geboden wordt tegen vuil, stof en vocht. Op deze manier kunnen wij de waarde van uw product waarborgen. Pallets verpakt met onze hoesmachines zijn perfect geschikt voor buitenopslag en transport. Willems garandeert u met dit hoogwaardig hoessysteem de beste bescherming voor uw producten.

Specificaties van Willems stretch hooder

Willems stretch hooder maakt het mogelijk om verschillende soorten palletmaten te verpakken, zoals Europallets, Block pallets, Düsseldorfer pallets, Chep pallets of industriepallets. Niet alleen pallets, maar ook specifieke producten kunnen met de hoes machine verpakt worden. Hierbij kunt u denken aan blikverpakkingen, hooi, bakstenen, tetrapacks, vaten, zakken potgrond en tal van andere producten. De Willems hoes machine heeft een capaciteit tot 120 pallets per uur met een totale pallethoogte tot 3500 mm. Afmetingen van de pallet mogen variëren tussen minimaal 600 x 800 mm tot maximaal 1600 x 1200 mm. Willems biedt met de hoesmachine voor een breed scala aan palletverpakkingen en transportwensen een perfecte oplossing. Neem voor meer informatie over onze hoes machines gerust contact met ons op voor meer informatie.

  • Betrouwbaar, we doen wat we beloven
  • Kwaliteit, het leveren van degelijke machines
  • Efficiënt, de performance van onze machines
Demo aanvragen

Ook uw product kunnen we verpakken!

Test uw eigen pallets op onze demo stretchhood machine in onze showroom.
Demo aanvragen