De palletiseermachine van Willems Stretch Hooding

Bent u op zoek naar een goede palletiseermachine? Willems Stretch Hooding is dan het bedrijf om eens contact mee op te nemen. We hebben namelijk een zeer effectief en gebruiksvriendelijk volautomatisch systeem voor palletisering in ons gamma. Deze Robot palletiser doet precies wat u nodig heeft: snel en efficient producten op een pallet stapelen. Dit komt vooral handig uit bij producten die erg groot of zwaar zijn en die zodoende lastig met de hand goed op een pallet te zetten zijn. Onze palletiseermachines zorgen dat het op de pallets stapelen van goederen veilig en nauwkeurig gebeurt. Neemt u gerust eens een kijkje op onze website om te zien wat voor producten wij allemaal op dit gebied in het assortiment hebben.

Wat is een palletiseermachine precies?

Het stapelen van goederen op een pallet is een secuur werkje. Om alles stabiel te houden moeten de goederen perfect op de pallet neergezet worden, wat een klusje is dat het beste uitgevoerd kan worden door een machine. Met behulp van een palletiseermachine wordt dit tot in de puntjes perfect uitgevoerd. Een palletiseermachine is namelijk een volautomatisch systeem dat producten op een pallet stapelt. Palletiseermachines hebben hiervoor de rekenkracht om ook bijvoorbeeld pakketten van verschillende formaten dusdanig neer te zetten dat alles stabiel blijft. Een machine voor palletisering voert deze taak niet alleen meer secuur, maar ook veel sneller uit dan op andere manieren mogelijk is.

Meer weten over onze palletiseermachines?

Als u meer wilt weten over onze producten, dan kunt u hier op onze website alle informatie over terugvinden. Uiteraard staan we u ook graag persoonlijk te woord. We kunnen dan bekijken hoe een of meer van onze machines u bij uw werkzaamheden kunnen gaan helpen. We vertellen u daarbij ook graag over de service die u bij ons krijgt. We hebben hier een speciaal team voor dat in staat is om snel op locatie aanwezig te zijn en er zo voor te zorgen dat alles naar behoren werkt en ook blijft werken. Naast de robot palletiseermachine verkopen we ook een aantal aanverwante producten, zoals transportsystemen, rekhoesmachines, balenpersen en vormvulmachines. Hiermee kunnen wij voor u een geheel complete verpakkingslijn bouwen.

  • Betrouwbaar, we doen wat we beloven
  • Kwaliteit, het leveren van degelijke machines
  • EfficiĆ«nt, de performance van onze machines
Demo aanvragen

Ook uw product kunnen we verpakken!

Test uw eigen pallets op onze demo stretchhood machine in onze showroom.
Demo aanvragen