Op zoek naar een goed palletiseersysteem?

Als u een bedrijf heeft dat vaak gebruik maakt van pallets, dan is het de moeite waard om de aanschaf van een palletiseersysteem te overwegen. Hiermee wordt het stapelen op een pallet u geheel uit handen genomen. Goede palletiseersystemen kunnen ervoor zorgen dat er op uw pallets keurig en stabiel word gestapeld, zodat u hier bij het transport verder geen omkijken naar heeft. Dit gebeurt ook nog eens snel en veilig, waarbij het systeem ervoor zorgt dat ook pakketjes in een juist patroon netjes op worden gestapeld. Neemt u eens een kijkje op onze site als u wilt zien wat voor mogelijkheden onze systemen allemaal hebben. Voor vragen kunt u natuurlijk ook gewoon een keer contact met ons opnemen.

Aan de slag met een palletiseersysteem

Hoe gaat zo’n palletiseersysteem nu eigenlijk precies in zijn werk? Dat is heel eenvoudig. Het hoofddoel van een dergelijk systeem is om ervoor te zorgen dat een pallet zo goed mogelijk wordt opgebouwd. Zeker als er op een pallet dozen komen te staan die niet allemaal van hetzelfde formaat zijn is dit erg belangrijk. Palletiseersystemen nemen eigenlijk alle stappen in het proces van stapelen op een pallet uit handen. De zakken worden verzameld, gepositioneerd. Dit, zonder dat er verder menselijke handen aan te pas hoeven te komen. Dit is een snelle, veilige methode om een pallet te stapelen

Palletiseersytemen van Willems Stretch Hooding

Als u bij ons een systeem voor het opvullen van een pallet aanschaft, dan weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Niet alleen krijgt u een systeem dat perfect is afgestemd, u krijgt ook onze service er bij geleverd. We hebben voor u een team klaarstaan dat direct in actie komt als er bijvoorbeeld onderhoud nodig is, of als er instellingen moeten worden aangepast. Zo weet u zeker dat uw systeem altijd naar behoren werkt en ook blijft werken. Meer weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We vertellen u graag meer over al onze mogelijkheden.

  • Betrouwbaar, we doen wat we beloven
  • Kwaliteit, het leveren van degelijke machines
  • EfficiĆ«nt, de performance van onze machines
Demo aanvragen

Ook uw product kunnen we verpakken!

Test uw eigen pallets op onze demo stretchhood machine in onze showroom.
Demo aanvragen