De perfecte palletwikkelmachine

Er zijn meerdere verschillende soorten palletwikkelmachines verkrijgbaar. Deze machines gebruiken allemaal zo hun eigen manier om een pallet te omwikkelen. Bij Willems Stretch Hooder zijn we ervan overtuigd dat u het beste uw pallets kunt wikkelen/verpakken met een Stretch Hooder machine. Deze palletwikkelmachine gebruikt een doorontwikkelde techniek die ervoor zorgt dat de pallet helemaal perfect wordt ingepakt. U hoeft er dan niet bang meer voor te zijn dat de goederen die op een pallet staan gaan schuiven of vuil worden. U leest hier alles over in de informatie op onze website. U bent natuurlijk ook van harte welkom om eens contact met ons op te nemen als u vragen heeft over deze manier van pallets omwikkelen.

Wat doet een stretch hooder?

Laten we om te beginnen het concept stretch hooding eens aan u uitleggen. Het is een goed alternatief voor de traditionele palletwikkelmachines en krimpmachines. Het voordeel van onze machines is het feit dat deze elke pallet geheel stabiel maakt, maar hem door waterdichte afdekhoes die er wordt gemaakt ook helemaal beschermt tegen vocht. Daar komt bij dat de rekhoes om de palletranden wordt getrokken zodat deze een maximale stabiliteit kan bewerkstelligen. Mede door de rekkracht van de machine is er significant minder folie nodig, wat weer tot een goede besparing leidt. Daarnaast zijn al uw goederen dankzij onze machines optimaal beschermd tegen vuil, stof en beschadigingen.

Meer weten over onze palletwikkelmachine

Heeft u jarenlang gewerkt met de traditionele palletwikkelmachines, maar bent u er aan toe om eens een effectiever alternatief uit te proberen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u een machine in huis krijgt die helemaal aan uw wensen voldoet en die elke pallet perfect omwikkelt. Alle machines die wij verkopen wordt helemaal door onszelf gefabriceerd. Wij hebben op het gebied van stretch hooder machines dé meest moderne machine, wereldwijd! Als u dan ook op zoekt bent naar een stretch hood machine, neem dan een kijkje op onze site!

  • Betrouwbaar, we doen wat we beloven
  • Kwaliteit, het leveren van degelijke machines
  • Efficiënt, de performance van onze machines
Demo aanvragen

Ook uw product kunnen we verpakken!

Test uw eigen pallets op onze demo stretchhood machine in onze showroom.
Demo aanvragen