Rekhoesmachine

Willems stretch Hooding heeft dé rekhoesmachine ontworpen voor de bescherming van uw producten tegen onder andere weersomstandigheden als vocht en UV-straling. Deze rekhoes machine is als een paraplu voor onze bescherming.

Deze rekhoes machines rekken de folie op aan de bovenzijde van de pallet met producten. Daarna trekt hij de folie uit waarna de rekhoes machine deze doortrekt tot onder de pallet. Onze rekhoesmachines geven bescherming tegen stof, vocht, groene aanslag en opspattend water. Door de servoaandrijvingen van de stretch armen en de Z-as maakt het dat de rekhoesmachine een laag energieverbruik heeft. Tevens is er door de verticale rekkracht van deze rekhoesmachine relatief weinig folie nodig om een pallet met lading tot een stabiel geheel te maken. Dit is een innovatieve en unieke verpakkingsmethode. U bespaart hiermee kosten in onder andere folie, energie en arbeid. Elke lading kan veilig worden getransporteerd en opgeslagen.

De basisgrondstof van de folie die gebruikt wordt bij onze rekhoes machines is polyethyleen. Dit is een van de meest milieuvriendelijkste materialen. Tijdens de extrusie kan men additieven toevoegen. Veelvoorkomende additieven zijn het inkleuren van folie, het antistatische of UV-bestendig maken van folie. Polyethyleen is ook geschikt voor recycling. Deze additieven biedt voor u de extra voordelen. Zo kunt u uw logo op de folie laten bedrukken en blijft uw product op top kwaliteit doordat deze bijvoorbeeld niet zal verkleuren vanwege zon/UV-straling.

Willems levert een totaalpakket met de rekhoesmachines die bij vele markten gebruikt kan worden. Willems stretch Hooding is een bedrijf dat werkt met hooggekwalificeerde vakmensen die gebruikmaken van geavanceerde technieken voor ontwerp, productie, assemblage en het testen van de machines. Voor meer informatie over onze machines kunt u een kijkje nemen op onze website of vrijblijvend contact met ons opnemen.

  • Betrouwbaar, we doen wat we beloven
  • Kwaliteit, het leveren van degelijke machines
  • Efficiënt, de performance van onze machines
Demo aanvragen

Ook uw product kunnen we verpakken!

Test uw eigen pallets op onze demo stretchhood machine in onze showroom.
Demo aanvragen