De meest effectieve wikkelmachine

Wikkelmachines zijn erg bekende machines. Bij Willems Stretch Hooder hebben we echter gemerkt dat deze machines wel goed werken, maar dat er een manier was om nog effectiever uw pallets te laten omwikkelen. Hiertoe hebben we onze stretch hooder machines ontwikkeld. Met behulp hiervan omwikkelt u een pallet op de meest effectieve manier. Niet alleen hoeft u met onze methode minder folie te gebruiken, het is daarnaast ook nog eens zo dat uw pallets en de goederen die daarop staan beter zijn beschermd tegen vocht, stof en beschadigingen. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te nemen op onze site als u op zoek bent naar een goede wikkelmachine. U zult zien dat de machines van Willems Stretch Hooder een meer effectieve manier zijn om elk pallet in te wikkelen.

De voordelen van een Stretch Hooder machine

Er zijn meerdere voordelen op te noemen van het gebruik van een stretch hooder machine van Willems Stretch Hooder. Om te beginnen kunt u maximale stabiliteit bereiken dankzij het geheel doorontwikkelde stretchhood systeem. Dit systeem produceert een waterdichte afdekhoes die al uw goederen geheel beschermt tegen de elementen, als ook tegen beschadigingen. De machines worden door ons zelf geproduceerd, zodat wij u geheel kunnen ondersteunen bij het monteren en onderhouden van de machine. Deze wikkelmachine is geheel geschikt voor meerdere verschillende soorten folierollen en het is eenvoudig om door de transparante folie heen de labels en barcodes te scannen.

Meer weten over onze moderne wikkelmachines?

We kunnen ons goed voorstellen dat u nu interesse heeft gekregen in één van onze wikkelmachines. De voordelen ten opzichte van andere soorten wikkelmachines zijn duidelijk en de service die wij bij onze machines bieden is ongeëvenaard. We hebben een team aan experts voor u klaarstaan die u maar wat graag verder helpen als u bijvoorbeeld vragen heeft over uw machine, of als er onverhoopt een instelling moet worden aangepast. Op onze website wordt het stretchhooder systeem geheel uitgelegd, waarbij u ook onze andere producten terugvindt. Wij bieden namelijk een complete oplossing op het gebied van het palletiseren van producten.

  • Betrouwbaar, we doen wat we beloven
  • Kwaliteit, het leveren van degelijke machines
  • Efficiënt, de performance van onze machines
Demo aanvragen

Ook uw product kunnen we verpakken!

Test uw eigen pallets op onze demo stretchhood machine in onze showroom.
Demo aanvragen